Ajánlatkérés

Érkezés

Távozás

Rendezvények

A Donautica Étterem és Hotel egész évben várja szeretettel a kedves vendégeket céges rendezvényekre vagy konferenciákra a speciálisan erre a célra kialakított üvegtermünkben. A terem falai üvegből készültek, ezzel még izgalmasabbá és színvonalasabbá téve a rendezvények hangulatát. A rendezvényekhez szállodánk kávészünetekben catering-et is biztosít, valamint minden technikai igényt is kielégítünk.

Rendelkezésre áll projektor, kivetítő vászon, flipchart, noteszek és tollak, igény esetén laptop, mikrofon és hangosítás. Az esetlegesen felmerülő szervezési problémákban is igyekszik csapatunk segítő kezet nyújtani. A terem klímaberendezéssel felszerelt, a vendégek kényelme érdekében. Esküvő alkalmával a környezet tökéletes helyet nyújt a pár fotózására.

Nem nálunk tartott esküvő esetén is tudunk fotózásra párokat fogadni, melyre ajánlatot az alábbi e-mail címen kérhet: sales@donautica.hu . Az esküvőjüket nálunk tervezők kérjük, vegyék figyelembe, hogy a rendezvény idejére nem tudunk szállodánkba más vendégeket fogadni a hangzavar miatt, ezért árainkba ezt is belekalkuláltuk. A terem berendezését igényeihez igazítjuk.