Szobáink

Standard

Lepke szobánk különleges dizájnjának köszönhetően a természet közelségét szinte tapintani lehet. A szoba fás területre néz, ahol az évszakok változásával különböző megvilágításba kerülnek a részletek.

Donautica Hotel Lepke szoba
Lepke szoba

Nomád fantázianévre hallgató szobánk körülményei egyáltalán nem nevezhetőek nomádnak. A különleges belső dizájnnak köszönhetően visszaköszönnek a nomád lét elemei, azonban kényelmét tekintve első osztályú e szobánk is, akárcsak a többi.

Donautica Hotel Nomád szoba
Nomád szoba

A szél hátán érkezőknek tökéletes választás lehet a Vitorla szoba. Ugyan a szobába bejutó szellő korlátozva van, ez ne tartsa vissza attól, hogy napközben vízre szálljon és felfedezze a környék természeti csodáit.

Donautica Hotel Vitorla szoba
Vitorla szoba

Bárka szobánkba várunk minden kalandra vágyót. Különleges kialakításának köszönhetően akár egybe nyitható szobává is alakítható a Vitorla szobával, melyekhez egy külön erkély is tartozik, így egy 4 fős társaság igazán kiélvezheti az együtt töltött nyaralás minden pillanatát.

Donautica Hotel Bárka szoba
Bárka szoba

Aki el akar rejtőzni a világ zajai elől, annak a Nádas szoba lehet a megfelelő búvóhely. Földrajzi adottságainknak köszönhetően egy nyugodt és csendes pihenést tudunk biztosítani mindazok számára, akik megunták a városok állandó zaját és moraját.

Donautica Hotel Nádas szoba
Nádas szoba

Szobáink

Superior

A Madárles szoba gyönyörű kilátással rendelkezik a Holt-Dunára. Egy, a parton tett séta során megannyi állatfaj fedezhető fel, akár csak a hangját hallatva, akár teljes egészét bemutatva.

Donautica Hotel Madárles szoba
Madárles szoba

Növénykedvelő vendégeink számára a Víztükör szoba tökéletes választás. A faltól falig tartó ablakokon keresztül csodálatos kilátás nyílik a naplemente és a napfelkelte különböző színjátékaira egyaránt.

Donautica Hotel Víztükör szoba
Víztükör szoba

SUP szobánkban megszálló sportkedvelő vendégeink számára rengeteg programlehetőséggel készülünk, melyekkel az üdülést egy új szintre tudják emelni.

Donautica Hotel SUP szoba
SUP szoba

A kerékpár szenvedélyük iránt igazán elhivatott vendégeknek a Bringa szoba javasolt. Nem csak a Donautica adta lehetőségeket tudják felfedezni, de számos programlehetőséget is kínálunk a környéken, köztük biciklitúrákat is idegenvezető segítségével.

Donautica Hotel Bringa szoba
Bringa szoba

Szobáink

Premium

A Szitakötő szobában a luxus teljes ízét élvezheti. Az egyedi berendezésen túl, egy privát balkon keretein belül gyönyörködhet a napsütésben és a csodálatos vízparti panorámában.

Donautica Hotel Szitakötő szoba
Szitakötő szoba

Szellő névre hallgató szobánk tágas terei és kellemes, lágy szellő fútta erkélye miatt is kapta nevét. Azon túl, hogy éttermünkben élvezheti helyi boraink egyikét – vagy akár mindegyikét –, ugyanezt a szobához tartozó balkonon is megteheti kedvesével.

Donautica Hotel Szellő szoba
Szellő szoba